Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tieň mečiarizmu padá na krajinu

.eugen Korda .názory

Tak a je to tu! Pravda, nečakal som, že to príde tak rýchlo. Keď som sa dozvedel, že policajti zastavili a prehľadávajú auto bývalého šéfa vojenskej tajnej služby Romana Mikulca, bol som si celkom istý, že tam nájdu nejaké tajné materiály, ktoré ho umožnia strčiť za mreže.

Eugen Korda

A podľa posledných správ niečo aj našli. Dokonca to počas prehliadky nenápadne ukázali televíznemu štábu Markízy. Ten "lump" Mikulec, cestou na kúpalisko prevážal tajné spisy. No, hrôza! A tá jeho frajerka mu vraj mala pri tom asistovať. Tak ju pre istotu na políciu predvolali tiež. V čase, keď píšem tento text nie je jasné, či jej práve neprehľadávajú s gumovými rukavičkami telesné dutiny, aby ju mohli strčiť do cely predbežného zadržania . A ešte jej aj zobrať šňúrky z tenisiek, aby sa tam, náhodou, neobesila. Pravda o tom, ako sa u vojenských tajných kradlo totiž musí vyjsť bezpodmienečne na povrch.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite