Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zahladzoval Skuhra stopy?

.marek Vagovič .názory

Pred dvoma týždňami sa postavil pred kamery a natvrdo povedal, ako sa za prvej vlády Roberta Fica vo veľkom kšeftovalo s majetkom na ministerstve obrany. Dovtedy ho nikto nepoznal, dnes je na Slovensku mediálnou hviezdou. Vladimír Suchodolinský.

Marek Vagovič

Stretli sme sa v stredu večer v redakcii .týždňa. S bývalým zástupcom riaditeľa VSS Vladimírom Suchodolinským, ktorý vypracoval správu o tunelovaní vojenských tajných služieb, sme diskutovali viac ako dve hodiny. Bol veľmi otvorený, keď hovoril napríklad o tom, ako mali hlavní aktéri kauzy rozdelené úlohy. Podrobne opísal aj spôsob, ako sprostredkovateľské firmy blízke vedeniu služby profitovali z nákupov majetku. Suchodolinský navyše upriamil pozornosť aj na ďalšieho aktéra kauzy Ľubomíra Benkovského. Tu je krátka ukážka: 

.podľa správy, ktorú zverejnil denník SME, skončila časť majetku vojenských tajných služieb v rukách súkromných osôb, respektíve firiem, ktoré mali blízko k bývalému vedeniu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite