Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zase sa niečo dá!!!!!

.elena Akácsová .názory

Títo ľudia asi tak skoro neprestanú. Nedávno predviedli Ministerstvu financií, kde by mohli vylepšiť komunikáciu Daňového portálu a Katastru s používateľmi, teraz to chcú ukázať úradníkom, lekárom, všetkým autorom rôznych upozornení a zákazov.

Elena Akácsová

Ako to dopadlo s katastrom a daňovým portálom, aké boli tie návrhy  a vylepšenia, sa môžete dočítať tu. Teda, ono to ešte nijako nedopadlo, iba návrhy boli prednesené kompetentným, a tí, konkrétne ústami štátneho tajomníka Petra Pellegriniho optimisticky prisľubili, že firmy, ktoré sú za vývoj týchto webov slušne platené, s tým budú ďalej pracovať. Hmatateľným prvým výstupom iniciatívy bude zatiaľ len web  www.statneweby.sk, kde by mohli občania transparetne pridávať návrhy na zlepšenia štátnych webov a hlasovať za ne.

Iniciatíva „To sa nedá“ nechcela nič prerábať, iba poukázať na to, že za tie peniaze, ktoré do toho idú, by sa to mohlo spraviť aj poriadne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite