Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nestojme falošne za Pravdou

.martin Hanus .názory

Bolo úplne v poriadku, keď novinári kritizovali exministra Galka a jeho VOS za odpočúvanie kolegov z Pravdy – napichnúť novinárov len preto, aby sa zistila ich „styková báza“ v spravodajskom prostredí, je neprípustné. Lenže napriek tomu spoločná deklarácia šéfredaktorov smrdí.

Šéfredaktori SME, Hospodárskych novín, Nového času, Plus jeden dní vyjadrili v spoločnom vyhlásení so šéfredaktorkou Pravdy Norou Sliškovou solidaritu „so žurnalistami priamo dotknutými kauzou odpočúvania“. Žiadajú preto dôsledné prešetrenie celej kauzy, o ktorej budú vraj aj naďalej prinášať objektívne a vyvážené informácie. Deklarácia sa končí vetou: „Dotknutí kolegovia a médiá budú mať vždy našu podporu pri vykonávaní svojej práce.“
K deklarácii sa rýchlo pripojilo aj druhé z dotknutých médií, TA3 Michala Gučíka – šéfredaktorom denníkov SME či HN treba k takejto skvelej partii len zablahoželať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite