Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Dúhový pochod nihilizmu

.martin Hanus .názory

Pochod homosexuálov s orwellovským názvom Dúhový Pride nie je žiadnou oslavou tolerancie a slobody.

To všetko sú falošné slová. Sobotňajší pochod „za zrovnoprávnenie gejov, lesieb, bi, transgender a bisexuálnych ľudí“ je politickou akciou, ktorej účelom je zastrašiť do kúta homofóbie všetkých tých, ktorí zásadne nesúhlasia s požiadavkami aktivistov. Romana Schlesinger, hovorkyňa tejto dúhovo-ružovej parády, to napokon povedala jednoznačne: „Pride je zároveň pochodom za skutočné zrovnoprávnenie queer ľudí komplexným spôsobom, ktorý by sprístupnil inštitút manželstva i pre páry rovnakého pohlavia, spolu s možnosťou adopcií a služieb asistovanej reprodukcie.“
.kto je dnes homofób?
Aktivistom teda už nestačia ani registrované partnerstvá. Oni chcú rovno manželstvá aj adoptívne deti. Záujmy detí, ktoré najlepšie napĺňa normálna rodina, sú nedôležité. Dôležité sú záujmy aktivistov, ktorí chcú popri všetkých týchto požiadavkách verejne odsudzovať homofóbiu. A kto je homofób? Aj v tomto západná civilizácia pokročila. Pod jeho prototypom sa vôbec nemyslia opilecké a oplzlé urážky, ako ich občas predvádza Jána Slotu (ktorý ich napokon chrlí na kdekoho). Dnes ste homofóbom už vtedy, keď homosexuálom odmietate uznať privilégiá ako inštitút manželstva, ktoré štát tradične poskytuje manželstvám muža a ženy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite