Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Markíza: Hedviga a Lexa

.martin Hanus .názory

Každé médium, vrátane nášho časopisu, dokáže svojich čitateľov, poslucháčov či divákov prekvapiť občas príjemne aj nepríjemne. Televízia Markíza sa dokáže rozhúpať od jedného extrému k druhému. A to iba v priebehu štyroch dní.

Kyvadlo utorňajšej Paľby sa našťastie vyhuplo do lepšieho extrému: i keď moderátor Paľby avizoval, že prichádzajú s novými zisteniami, v skutočnosti redaktor Robert Adamec len v obraze zhrnul, čo sa už v kauze Labašovho posudku vedelo. Teda, že dekan Lekárskej fakulty UK si vymyslel spoluprácu niektorých lekárov na posudku a že dôkazy o údajne neexistujúcich zraneniach Hedvigy Malinovej existujú len v Labašovej hlave. Prestrihy na tlačovku zo septembra 2006, keď premiér Fico a minister vnútra Kaliňák svorne vyrobili z Hedvigy klamárku, ktorá vraj konala v úmysle škodiť štátu a popritom sa vyhnúť skúške, spávne naznačili podstatu veci: súčasné Trnkovo vyšetrovanie „samozbitia“ a „samoopuchov“ len zúfalo kryje Fica, Kaliňáka, Packu a tutti quanti – spolu s priamymi páchateľmi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite