Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Mariana Jaslovského: O voličoch a nevoličoch

.marian Jaslovský .názory ..týždeň

Veľa mladým sa nepáčia vyjadrenia Korčoka, keď podľa nich nedostatočne odsúdil vojenskú operáciu proti Hamasu. Pellegrini sa nevyjadrí doslova k ničomu, ale oni Korčoka voliť nebudú, lebo sa vyjadril nie dostatočne protiizraelsky. Nie je to šialené?

Marian Jaslovský

veľa mladých vraj nebude voliť Korčoka

Viete prečo? Lebo dostatočne rázne neodsúdil vojenskú operáciu proti Hamasu. Mladí ľavičiari tomu hovoria genocída, čo, samozrejme, nezodpovedá realite, ale túto tému nateraz nechajme bokom, pretože je naozaj veľmi komplikovaná. Sám som sa dostal do jednej takej debaty u celkom vplyvného chalana z ľavého spektra. 

Písal, že tu „našťastie“ počas druhého kola volieb nebude, inak by aj tak voliť nešiel, lebo človeka, ktorý má takýto názor na dianie v Gaze, nemôže voliť. Dostávam signály, že na Instagrame je naozaj veľmi veľa komentárov presne v tomto zmysle a nevedno, ako to zasiahne voľby. Dúfajme, že až tak nie. Ale je to predsa úplne šialené, nie? Pellegrini sa nevyjadrí doslova k ničomu, ale oni Korčoka voliť nebudú, lebo sa vyjadril nie dostatočne protiizraelsky. Predpokladám, že ak vyhrá Pellegrini, mnoho tých mladých nevoličov sa odsťahuje do zahraničia a budú vypisovať statusy proti Ficovi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite