Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer chce brániť národ pred novinárom, ktorý o nás povedal pravdu

.eugen Korda .názory

Martin M. Šimečka sa mal podľa „mladých pušiek“​, bojujúcich v službách Smeru za hrdinský imidž slovenského národa, dopustiť jeho hanobenia. Dovolil si totiž na nejakej besede vyhlásiť, že sme národ zbabelcov, a tak to treba riešiť radikálne – rovno trestným oznámením.

Eugen Korda

celý ten neúprimný a na prvý pohľad priehľadný cirkus pred Generálnou prokuratúrou SR predviedli traja mladí páni zo Smeru a jeho pravým zmyslom nebolo nič iné, ako vo verejnej diskusii prehlušiť to, čo vládna koalícia v posledných týždňoch pácha a ako sa nášmu národu pokúša zlomiť chrbticu. To treba povedať rovno. 

A teraz niečo k tomu hanobeniu nášho „hrdinského“ národa. Nikto nepopiera, že sme tu mali Slovenské národné povstanie. Pravdou však je, že sa do neho ani zďaleka nezapojil celý národ a dokonca ani celá armáda Tisovho fašistického štátu. Veľká časť spoločnosti jednoducho čakala, ako sa to skončí, a ďalej hrdinsky posielala svojich židovských spoluobčanov do koncentračných táborov, a ešte si za to nechávala platiť. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite