Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Riešením predsedu toho, čo sa nazývalo OĽaNO je ignorovanie predsedu toho, čo sa nazývalo OĽaNO

.juraj Petrovič .názory

Urobil to zas a kto je prekvapený, ten tu buď posledných niekoľko rokov nežil, alebo sa práve prebral z dlhoročnej kómy. Vylúčenie OĽaNO z protestov, nezáujem verejnosti o ich poslancov a pokles preferencií nemohli dopadnúť inak, ako frontálnym útokom predsedu OĽaNO. Na nás všetkých. Štát, demokraciu, volebný systém, aj elementárnu logiku.

Juraj Petrovič

on nevie existovať bez pozornosti verejnosti. A tak si vymyslel figúru, ktorá v jeho pokrivenom videní sveta dáva zmysel — ide kandidovať na prezidenta, ale nechce byť prezidentom. A prečo teda kandiduje? Podľa neho preto, aby mohol držať Ivanovi Korčokovi chrbát pred mafiou. A ako mu ho bude držať? Tým, že na neho bude kydať špinu a obviňovať ho z resuscitácie Fica a podpory Pellegriniho. Logické, no nie? 

Podporí Korčoka v druhom kole? Áno, ak Korčok zodpovie jeho otázky. Ešte nepadlo slovo o detektore lži, ale aj to príde. Podpora, o akej sníva každý prezidentský kandidát. Pre svojich oponentov.

„Ak niekto nechce byť prezident, nemá kandidovať. “

V súvislosti s jeho prezidentskou kandidatúrou by bolo najvhodnejšie úplne ju ignorovať. Sám predsa povedal, že nechce byť prezident. Prezidentské voľby a predvolebná kampaň ale majú byť o tých ľuďoch, ktorí prezidentom byť chcú. Nie o tých, ktorí chcú predvolebnú kampaň len zneužiť na opätovné šírenie svojich bludov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite