Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Mariana Jaslovského: Tupé ceruzky rapu, humor, generátor lásky a Šlitr & Suchý

.marian Jaslovský .názory ..týždeň

Objavili sa tvrdenia, že CELÝ slovenský rap je, slušne povedané, netriedený odpad. Nie, celý slovenský rap nie je odpad. Je tu pár ľudí, ktorí nesklamú. Za všetkých pozdravujem jedného: Brančiho alias Veca.

Marian Jaslovský

sú raperi tupé ceruzky v peračníku?

Raper Rytmus uverejnil v „storkách“ odpornú karikatúru Zelenského s vypleštenými očami a kokaínovými fúzmi, ako žobre o peniaze na zbrane pre Ukrajinu: Dajte, dajte, dajte. Pre jeho skalných fanúšikov to určite nebolo prekážkou a ani jeho vyhlásenie pred voľbami, že bude voliť komunistov. Im je to jedno. Ale spomínam si, že ten istý Rytmus dal kedysi priame vyhlásenie k vražde Jána a Martiny, pomáhal upevňovať rómsku identitu, účinkoval dokonca v rámci nejakých výchovných koncertov pre mládež. 

Chápem, že celý jeho život je jedno veľké „dajte, dajte, dajte“, ale týmto si to teda u príčetných pokašľal a, žiaľ, objavili sa tvrdenia, že CELÝ slovenský rap je, slušne povedané, netriedený odpad (aj Majk Spirit zvykne špiritizovať o totálnych bludoch, aktuálne k potrebe návratu maskulinity, zrejme si prečítal niečo od Jordana Petersona a možno sa mu tajne páči Andrew Tate). 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite