Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ministerka moderátorkou, a čo ďalej?

.eugen Korda .názory

Autora tohto článku dal vládny Smer vyhodiť z pozície šéfredaktora relácie Reportéri. Ruky si zašpinil nimi dosadený riaditeľ STV Hreha a po roku sa ho zbavili tiež.

Eugen Korda

obom Robertom sa nepáčilo, že som v dvoch reportážach odhalil ich špinavú kampaň voči študentke Hedvige Malinovej. Prácu som si našiel v denníku SME. Po nejakom čase som dostal ponuku kandidovať v parlamentných voľbách. Vtedajší šéfredaktor Matúš Kostolný mi oznámil, že s profesiou novinára v denníku, ktorý vedie, budem musieť pre konflikt záujmov skončiť. Jednoducho mu záležalo na dobrom mene média. Chápal som to a rešpektoval. Po niekoľkých týždňoch som však z kandidačnej listiny odstúpil a začal pracovať v týždenníku .týždeň. 

Prečo tento úvod? Nuž, Šimkovičová! Verejnosť sa dozvedela, že ministerka kultúry je osoba závislá. Nie na drogách či alkohole. Ona sa jednoducho nevie zbaviť moderátorskej sukničky a šírenia bludov v konšpiračnej televízii Slovan. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite