Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Výber z hrozných

.juraj Petrovič .názory

Tak nám zložili vládu, pani Müllerová. A je to teda zostava na pohľadanie. Ešte pred jej zložením plagiátor, ledva schopný zostrojiť vetu holú, nieto ešte rozvitú, urážal mentálne schopnosti prezidentky. Nastavil tak tón, ktorým chce táto koalícia komunikovať.

Juraj Petrovič

ako sme videli a počuli, bol to len začiatok. Vládna zostava ukazuje mentálny svet, v ktorom žije Robert Fico a jeho kumpáni. Svet, v ktorom je jedno, či niečo viete, niečomu rozumiete. Svet, v ktorom sa funkcie s dramatickým dopadom na štát, jeho obyvateľov, jeho financie a jeho budúcnosť, rozdávajú komukoľvek za vernosť. Alebo za ochotu zhltnúť svoju omrvinku moci výmenou za poslušnosť.

Pozerajúc sa na túto Ficovu zostavu by mala voličom napadnúť otázka: Čo títo ľudia vo svojich funkciách urobia? Pre štát, pre obce, pre zdravotníctvo, školstvo, dopravu, poľnohospodárstvo? Aký majú plán okrem pomsty a prenasledovania tých, ktorí si ich dovolili stíhať za zločiny, ktoré zrejme spáchali? 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite