Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Huliak, Huliak, vláda plná Huliakov

.eugen Korda .názory

Prezidentka Zuzana Čaputová oznámila, že milovníka mŕtvych medveďov, obesených ochranárov, vyrúbaných lesov, popierača globálneho oteplovania a starostu Očovej, nevymenuje do funkcie ministra životného prostredia.

Eugen Korda

už to, že si ho voliči zvolili za poslanca Národnej rady však svedčí o tom, že by im vlastne ani neprekážalo, keby sa tento pán z pozície ministra, aj v mene ziskov firmy svojho brata, pustil do likvidácie toho najcennejšieho, čo máme – prírody. 

Reakcia strán, ktoré sa chystajú vládnuť sa dala očakávať. Vraj by si to pani prezidentka mala rozmyslieť a tohoto pána predsa len vymenovať. Tak ako vedia meteorólogovia pomerne presne predpovedať, čo na nás v najbližších dňoch obloha zošle, tak sa dá skoro s istotou povedať, že k slovu sa dostane aj hrubší slovník. Napriek tomu je jasné, že hlava štátu neustúpi a milovník orálneho sexu s výložkami bude musieť z klobúka vytiahnuť nejakú menej odpornú figúrku a ponúknuť ju pani prezidentke na schválenie. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite