Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pavel Macko z ODS, Maďarské fórum, Za regióny, Rómska koalícia, DS: Spravodajská informácia nemusí byť fakt, ale iba indícia

.pavel Macko .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Nemá zmysel rozoberať slová exministra Naďa o prevzatí peňazí v Moskve. Ak ide o spravodajskú informáciu, tak nebola určená verejnosti a nik ju nepotvrdí. Hovoriť o nej verejne je známkou malej sebadisciplíny alebo politickej naivity.

podstata je inde. Viacerí slovenskí politici, dokonca celé strany dlhodobo pôsobia ako trójske kone Rusov aj bez peňazí. Robia to z presvedčenia. Spája ich ideologická nenávisť voči Západu a vlastný pocit menejcennosti. Radi by si odsypali z tučného mešca eurofondov a súčasne si užívali pocit dôležitosti, ktorý sa im od Rusov dostane. 

Ruský režim vníma svet ako permanentný konflikt štátov. Tomu prispôsobili svoju štátnu doktrínu a praktické kroky. Rusi dlhodobo vedú hybridnú vojnu proti celému Západu. Jej súčasťou sú aj masové vplyvové operácie, ktoré majú posilňovať proruský sentiment.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite