Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Miroslav Kollár z Demokratov: Ak budeme pokračovať, voľby sa nemusia skončiť katastrofou

.miroslav Kollár .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Som presvedčený, že súčasná konsolidácia síl na stredopravej časti proeurópskeho demokratického spektra – momentálne zavŕšená vznikom Demokratov – dáva šancu na to, že sa to v septembri nemusí skončiť katastrofou. Ak budeme pokračovať a dnešný stav nezostane stavom konečným.

mesiace sme počúvali, že proeurópski demokrati sa majú spájať, aby neprepadli hlasy, inak nás Fico unesie na Východ. Dnes, keď sme reálne začali proces spájania, počúvame, že problémom slovenských demokratov nie je rozdrobenosť, ale nekompetentné vládnutie. Iste, ja som ten posledný, kto by teraz začal obhajovať kvalitu vládnutia v posledných rokoch. 

Napokon, pre Matovičove zlyhania som prvý odišiel. Ale ten kľúčový zápas, ktorý nás čaká na jeseň, bude civilizačný – či zostaneme súčasťou demokratického Západu alebo vyhrá a vládu zostaví Fico a unesie Slovensko zo slobodného sveta.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite