Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Igor Janckulík, podpredseda KDH: Protikorupčná vláda s korupciou nezatočila

.igor Janckulík .mimoparlamentné fórum

Rebríček vnímania korupcie jasne podčiarkuje ďalší nesplnený predvolebný sľub tejto vlády. V programovom vyhlásení si vláda dala cieľ posunúť sa o 20 miest a podarilo sa jej to o 11. Čiže, ako v mnohých iných veciach, tak na polovicu.

slovensko sa síce medziročne posunulo dopredu, no bolo to spôsobené najmä horšími výsledkami krajín umiestnenými okolo nás, nie až tak pričinením tejto vlády.

Aj sám rebríček ukazuje zlepšenie len o 1 bod, takže sa nedá hovoriť o výraznom zlepšení. Horšie pritom ešte vyznieva skóre, kde sme z maximálnych 100 bodov získali iba 53. Pozície, ktoré dostali Erik Ňarjaš a Mária Šofranko od Igora Matoviča len jasne dokazujú, ako úprimne táto vláda bojuje proti „našim ľuďom“. Nehovoriac o straníckej nominácii OĽaNO na okresných úradoch či plagiáte diplomovej práce exministra financií, čo potvrdilo samotné vedenie Univerzity Komenského.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite