Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Miroslav Kollár, predseda strany Spolu: Pozície držíme, teraz sa treba nachystať na civilizačnú voľbu

.miroslav Kollár .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Minulotýždňové voľby ukázali, že stále máme po celom Slovensku zaujímavé zastúpenie šikovných a slušných ľudí. V spojených komunálnych a regionálnych voľbách získala naša strana podľa prvých prepočtov po Slovensku 103 poslancov (čo je podľa všetkého viac, ako získalo napríklad OĽaNO alebo PS).

spolu s ďalšími partnermi zo štvorkoalície – DS, ODS a Šanca – sme na dvoch stovkách poslancov. Znamená to, že uspel každý tretí náš kandidát. Máme zaujímavých primátorov – stálicu Katarínu Macháčkovú v Prievidzi, či nového primátora Dáriusa Dubiňáka v Krompachoch. Fascinujúci bol príbeh úspechu Františka Oľhu, podpredsedu nášho koaličného partnera strany Šanca v treťom najväčšom meste – Prešove.

Samozrejme, nemôžem obísť otázku môjho volebného výsledku ako predsedu strany. 45 %, ktoré by v polovici krajských miest stačili na víťazstvo, znamenalo v Hlohovci prehru, keďže sme kandidovali len dvaja. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite