Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zsolt Simon, predseda Maďarského fóra: Fico začína ručiť svojou hlavou

.zsolt Simon .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Občania stratili dôveru v štát a štátne inštitúcie. Zverejnené nahrávky Fica a spol. poukazujú na to, že sa snažia zmariť vyšetrovanie a ako sa snažia chrániť ,,našich ľudí“.

je to iba ďalší dôkaz toho, ako sa rokmi budovaný a hlboko zakorenený systém mafie bráni očiste verejného života.

To, či tieto nahrávky naozaj pomôžu a povedú  k očiste verejného života, je v rukách vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov. Nasledujúce mesiace ukážu, či si vládna koalícia vybrala správnych ľudí  na posty v Generálnej a špeciálnej prokuratúre.

Dnes sa dá s trochou preháňania povedať, že vstupujeme do obdobia, keď Fico začína ručiť svojou hlavou oligarchom v pozadí strany. Ďalší dôležitý fakt, na ktorý nie je možné zabudnúť, je fakt, s kým Fico a jeho strana Smer prevádzkovala mafiánsky systém. Dôvodom, prečo nemôžeme a nesmieme zabudnúť, kto boli jeho koaliční partneri, je, že touto niekoľkoročnou spoluprácou poklesli aj oni na morálne dno a ich mentálne schopnosti a hodnoty sa zladili. Politická strana Smer by sama nedokázala uskutočniť tento obludný únos štátu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite