Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zsolt Gál z Maďarského fóra: Väčšina voličov opakovane volí väčšie zlo

.zsolt Gál .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Pre úspešné dokončenie boja s mafiánskym štátom a presadenie reforiem na Slovensku, zdá sa, chýbajú už len voliči. Teda kritická väčšina voličov, ktorí nebudú voliť opakovane väčšie zlo v parlamentných voľbách.

v boji s uneseným a mafiánskym štátom to vyzerá na definitívny zlom. Už nie sú stíhaní, obvinení a vzatí do väzby „len“ najvyšší štátni úradníci, vedenie polície, NAKA, prokuratúry, niektorí sudcovia, poprední oligarchovia, ale aj niektorí vysokopostavení politici. Zatiaľ sme na úrovni štátnych tajomníkov, ale s pribúdajúcimi svedectvami sa každým dňom zvyšuje šanca na to, aby došlo aj na ministrov a áno, aj na premiérov.

Zároveň to čoraz viac vyzerá na definitívny koniec šancí veľkých, komplexných ekonomických a štrukturálnych reforiem, predovšetkým veľkej daňovej a dôchodkovej reformy, reformy zdravotníctva a verejnej správy. Aby sme uviedli veci na pravú mieru, žiada sa vysloviť dve veci: 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite