Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Milan Majerský z KDH: Slovensko bude také, na aké budeme mať odvahu

.milan Majerský .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Budúcnosť v minulosti predpovedali vedmy, neskôr ich úlohy prevzali prognostické ústavy. Ak chceme niečo predpovedať dnes, s výpočtom nám pomáha počítač.

na mnoho otázok si však človek musí a vie najlepšie odpovedať sám. Sem patrí aj otázka, aké bude Slovensko v budúcnosti? Okamžite mi napadá najjednoduchšia odpoveď – také, aké si ho urobíme a aké ho budú chcieť naše elity. 

Po dlhých rokoch Slovensko prežíva výnimočnú situáciu, keď sa pokúša o nastolenie základnej spravodlivosti. Ide o to, aby každý dostal, čo mu patrí. A ak zlodejmi boli „naši ľudia“, napríklad biele goliere napojené na najvyššie zložky v štáte a politických predstaviteľov minulých vlád, mali by byť spravodlivo potrestaní.

KDH dlhodobo podporuje trend očisťovania spoločnosti od korupcie. Štát nemôže byť funkčný a pracovať v prospech občanov, keď ho ovláda mafia a korupcia. KDH vždy podporovalo a podporuje tento ťažký zápas a vníma ho ako veľmi potrebný.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite