Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Zsolt Simon z Maďarského fóra: Poraziť pandémiu možno len očkovaním

.zsolt Simon .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Podľa názoru odborníkov je jediným spôsobom, ako poraziť pandémiu, očkovanie a následná kolektívna imunita spoločnosti. Priebeh ochorenia bude v značnej miere miernejší a omnoho menej fatálny.

maďarské fórum jednoznačne podporuje očkovanie a vyzýva svojich podporovateľov a sympatizantov, aby sa dali očkovať.  Kolektívna imunita je jediná alternatíva, ako sa čo najskôr vrátiť k normálnemu životu: k slobodnému pohybu, cestovaniu, ku kultúre. Pandémia vo veľkej miere ovplyvnila naše správanie. Väčšina z nás nechce vírusom nakaziť svojich rodinných príslušníkov a blízkych. Ani jeden z nás nechce ohroziť na živote nikoho. Preto sme obmedzili sociálne kontakty. Tento stav už prestáva byť udržateľný. Každému chýbajú staré zvyky či rodina zo zahraničia.

Musíme si uvedomiť, že naše nemocnice a zdravotníctvo nie sú v stave, aby dlhodobo zvládali obrovský nápor chorých. Nápor z jesene a jari bol pre nemocničný personál neúnosný a tým, že ho zvládli, podali nadľudský výkon a patrí im obrovská vďaka.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite