Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Andrea Letanovská zo SPOLU: Som za povinné očkovanie vybraných skupín

.andrea Letanovská .mimoparlamentné fórum .neparlamentná alternatíva

Dnes máme dostatok registrovaných, bezpečných vakcín, sú bezplatné a v živej pamäti máme masaker, ktorý sme tu mali v januári, februári a čiastočne aj v marci. A nepomohlo.

od začiatku pandémie, keď sa začalo najprv dúfať, potom veriť a nakoniec otvorene hovoriť o príchode vakcín proti novému koronavírusu, vždy som bola za dobrovoľnosť očkovania. Bola som presvedčená, že ťah je účinnejší hýbateľ ako tlak. Že kritická masa, drvivá väčšina ľudí pochopí, že jedine vakcinácia nás môže uchrániť pred opakovanými vlnami pandémie, obrovskou chorobnosťou, paralyzovaním zdravotníctva, obrovskými ľudskými, ekonomickými a sociálnymi dopadmi. Verila som, že všetci budú mať záujem sa čím skôr zaočkovať a tiež, že sa budú koncentrovať zdroje vyspelých krajín smerom k rýchlemu vývoju vakcín, masívnej výrobe a veľmi som si želala, aby sa našli zdroje a presvedčenie na to, aby boli vakcíny bezplatné.

Dnes máme dostatok registrovaných, bezpečných vakcín, sú bezplatné a v živej pamäti máme masaker, ktorý sme tu mali v januári, februári a čiastočne aj v marci.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite