Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto .týždňa: Pomáhame konšpirátorom na trhu práce

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Súčasné trendy v HR čoraz viac naznačujú splývanie osobných záľub a pracovného života. Dôvod je jednoduchý. Ak vás práca baví, výsledky prichádzajú samé. Preto sme pripravili pár rád a tipov pre uchádzačov, ktorí vo voľnom čase odhaľujú svetové sprisahania. Dnes sa venujeme téme, ako správne napísať životopis.

.meme-nto .týždňa: Pomáhame konšpirátorom na trhu práce

prvým krokom sú správne sformulované odbornosti. Napriek tomu, že vaše aktivity nie sú komerčného charakteru, neváhajte ich uviesť. Napríklad si zosumarizujte posledných sedem rokov. Obdobia, kedy ste na sociálnych sieťach analyzovali a odhaľovali sprisahania súvisiace s migráciou, pandémiou či vojnou na Ukrajine.

V každom prípade poukážte na bohaté skúsenosti, ktoré ste získali ako experti na migráciu, islam, vírusy, 5G, moderné využitie čipov, medzinárodné vzťahy, činnosť amerických tajných služieb či ako odborníci na vojenskú techniku a stratégiu. Prípadne uveďte aj konkrétne výsledky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite