Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto týždňa: Servis - môže Putin anektovať Prievidzu?

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Základné otázky a odpovede k anexii východoukrajinských regiónov: Pripojenie ukrajinských regiónov k Ruskej federácii otvára množstvo ťažkých otázok. Najmä v kontexte s doterajšími tvrdeniami oficiálnej i neoficiálnej ruskej propagandy. Napriek riziku, že .týždeň bude obvinený z neoprávneného útoku logikou na Ruskú federáciu, sme si ich dovolili položiť.

.meme-nto týždňa: Servis - môže Putin anektovať Prievidzu?

otázka 1. A čo nacisti?

Prvá otázka musí trápiť každú putinofilcku, ktorá má pamäťové kapacity priemernej kvality. Doteraz sme vedeli, že taký Donbas je plný nacistov, banderovcov a pedofilov. Ako sa teraz vysporiadať s informáciou, že okolo 99 % z nich túži po pripojení k Putinovmu Rusku. Prečo im je Rusko bližšie ako Ukrajina?

Výsledky demokratických referend v nacistami ovládaných územiach musel prirodzene spôsobiť v Kremli rozruch. Podľa neoficiálnych predpokladov, Putin očakával odmietnutie a ruské jednotky by sa tak mohli konečne vrátiť domov. Presvedčivé výsledky napovedajú, že ide o ďalšiu provokáciu zo strany západu a ukrajinskej vlády.

0tázka 2. Už je ukrajinská armáda ruská?

Právne aspekty anexie. Na územiach pripojených k Ruskej federácii pôsobí ukrajinská armáda, ovláda viacero významných lokalít, z ktorých sa ruské sily „preskupili“ ako vyplašené zajace. Podľa striktne právneho poňatia, pripojením regiónov došlo k pripojeniu hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite