Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.meme-nto .týždňa: Danko. Úhlavný nepriateľ Andreja Danka

.obézny Chrapúň .meme/hoax

Žiaden človek nedokáže dať človeku toľko zábavy ako Danko človeku.

.meme-nto .týždňa: Danko. Úhlavný nepriateľ Andreja Danka

nie je cieľom tejto rubriky rekonštruovať okolnosti dopravnej nehody v Dúbravke. Ambíciou tohto textu je preskúmať, ako sa dlhodobo nadbytočný politik z Revúcej dokáže za pár dní (opäť) stať nosným pilierom memečkového priemyslu na Slovensku.

Čitateľovi možno ponúknuť dve odpovede. Krátku a očividnú: lebo to je Danko. Alebo dlhšiu,  podloženú obrazovým memeteriálom, ktorú čitateľovi odporúčame. Napriek skutočnosti, že prinesie rovnaký záver ako prvá.  

Panuje široký zhoda, že Andrej Danko je najväčším smoliarom slovenskej politickej scény. Špeciálne odkedy opustil parlament Eduard Heger. Po niekoľkoročnej prestávke mimo parlamentu sa do politiky Danko čudnou zhodou okolností vrátil. Získal obrovskú šancu začať opäť očistený od posmeškov ohľadom bozkávania výložiek, budovania stožiara, ktorý bude väčší ako v Maďarsku, či pozoruhodne štylizovanej komunikácie s Alenou Zsuszovou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite