Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Skvelý tablet či štýlové hodinky za preskúšanie pamäti v nových kvízoch

.sponzorované .kvízy

Štartujeme s novinkou, ktorá pobaví a niektorým z vás prinesie hodnotné výhry. V spolupráci s Ministerstvom zahraničných vecí SR prinášame maratón študentských vedomostných kvízov viažucich sa k vzniku ČSR, Slovensku v Európskej únii, NATO a k osobnostiam našich dejín. Žrebujeme v polovici marca.

Skvelý tablet či štýlové hodinky za preskúšanie pamäti v nových kvízoch

v hlavnom menu na homepage tyzden.sk môžete nájsť novú sekciu .kvízy a v nej hneď aj 1. kolo súťažného kvízu Slovensko v Európskej únii a NATO.  Počas šiestich týždňov budeme každý pondelok uverejňovať postupne 6 kôl vedomostných kvízov z dielne „duelovského“ rekordmana Slavomíra Hlásneho. Otázky budú zamerané na významné míľniky našich dejín, viažucich sa k vzniku prvého československého štátu, vstupu do EÚ či NATO, alebo na vedomosti o významných osobnostiach, ktoré sú podstatné pre Slovensko zakotvené v euroatlantickom hodnotovom a inštitucionálnom priestore.  

Do kvízovej súťaže sa môžete zapojiť v ktoromkoľvek kole kvízu až do 16. marca 2018 do 12.00 hodiny. Následne všetci tí, ktorí sa zapojili do všetkých 6. kôl a uhádli celkovo 90 percent odpovedí, postupujú do záverečného žrebovania. Žrebovanie prebehne za účasti žrebovacej komisie a výhercov budeme informovať mailom.

Ceny sú lákavé: šikovný tablet Lenovo TAB 3 10 Business 16GB Black od firmy Papaya POS, 4 štýlové hodnotné hodinky TISSOT v dámskych aj pánskych verziách, 5 x digitálne predplatné časopisu .týždeň v hodnote 49 eur a ešte aj 5 x balík kníh o populárnej vede od Martina Mojžiša čakajú na svojich majiteľov.

 

Realizované s finančnou podporou Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky v rámci dotačného programu Medzinárodné vzťahy a zahraničná politika SR.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite