Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Invalid, Zaklínač aj hit z plyšu

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je pestrá a plná známych projektov, ktoré sa vracajú s novými časťami. Nechýba ani slovenská tvorba, a dokonca ide o jeden z najlepších tohtoročných filmov. Aj na filmovom poli zostaneme pri útokoch zvierat, ale medvede nahradia žraloky.

Seriálové a filmové tipy: Invalid, Zaklínač aj hit z plyšu freepik/Freepik.com

Netflix

invalid – 26. júl

Laco Hunder, údržbár v múzeu, je veľký cholerik, ktorý neustále na niekoho kričí. Nie je tomu inak ani tentokrát, keď navrieska na syna, manželka sa s ním kvôli tomu prestane rozprávať a on sa musí snažiť oboch si udobriť. Vyberie sa kúpiť chlapcovi rádio, pretože to staré mu v návale zlosti vyhodil z okna. Cestu ale skríži mafiánom a ostane na vozíku. Pomocnú ruku mu podá Róm Gabo, ktorý je presvedčený, že Laco spadol do kanála, z ktorého jeho deti ukradli poklop. Spolu vezmú spravodlivosť do vlastných rúk a začnú pripravovať pomstu pre mafiánov a tých, ktorí im pomáhajú.

Vďaka slovenskej komédii režiséra Jonáša Karáska sa vrátite v čase do 90. rokov minulého storočia. Autorom scenára je Tomáš Dušička. Hlavnú hereckú dvojicu tvoria Gregor Hološka a Zdeněk Godla. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite