Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Advokát, Vreskot aj snowboardista Shaun White

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Streamovacie služby nezaháľali ani tento týždeň, keď mnohým začali prázdniny alebo dovolenky. Opäť priniesli bohatú ponuku plnú známych i neznámych diel. Čaká na vás dráma, svet superhrdinov, sci-fi či kúsok romantiky.

Seriálové a filmové tipy: Advokát, Vreskot aj snowboardista Shaun White freepik.com

Netflix

advokát, 2. séria, 1. časť – 6. júl 

Mickey Haller, obhajca z Los Angeles, je späť. Ujme sa prípadu svojej dlhoročnej klientky Lisy Trammelovej, ktorá údajne zavraždila bohatého bankára Mitchella Bonduranta. Jeho protivníčkou v súdnom procese bude Andrea Freemanová, ktorú sa ešte Mickeymu nepodarilo poraziť. Dočká sa teraz vytúženého víťazstva?

Právnickú drámu vytvorili David E. Kelley a Ted Humphrey. Obhajcu, ktorý nepracuje v kancelárii, ale na zadnom sedadle svojho Lincolnu, opäť stvárnil Manuel Garcia-Rulfo. Nechýbajú ani ostatní jeho hereckí kolegovia, ako sú Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson a Christopher Gorham. Seriál je natočený na  základe obľúbených kníh Michaela Connellyho.

vreskot 6 – 8. júl

Sestry Samantha a Tara Carpenterové, rovnako ako dvojčatá Chad a Mindy prežili vyčíňanie tajomného vraha v mestečku Woodsboro. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite