Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Filmy .týždňa: Rýchla a zbesilá akcia aj srdcervúca romantika

.martin Papšo .kultúra .film

Filmy podľa skutočnosti občas upravia realitu kvôli dramatickému efektu. Ale aj pri vymyslených príbehoch nám vadí, ak sa nás pokúšajú manipulovať. Aktuálne filmové novinky znásilňujú realitu takým spôsobom, že aj Fico bledne závisťou.

Filmy .týždňa: Rýchla a zbesilá akcia aj srdcervúca romantika PRESSFOTO CINEMART Záber z amerického akčného filmu režiséra Louisa Leterriera Rýchlo a zbesilo 10 z roku 2023.

máj je vraj mesiacom lásky a konečne sa to prejavilo aj v kine. Do ponuky pribudli tri totálne vykonštruované príbehy zaľúbencov. Prvý z nich si síce zakladá najmä na zbesilej akcii, ale veľký priestor v ňom dostáva aj láska – k rodine a autám. V ďalšej novinke sa pozrieme na nešťastnú mladú ženu, ktorá sa vyrovnáva so smrťou snúbenca posielaním správ na jeho mobil. A hoci sa nejedná o horor, tie správy nezostanú bez reakcie. Posledný kúsok je o osudovej láske, pri ktorej dôchodkový vek partnerky oveľa mladšiemu mužovi nijako neprekáža. A pritom nie je ani nejako extra bohatá.

film týždňa: Rýchlo a zbesilo 10

Pred pár rokmi partia okolo Dominica Toretta (symbolicky nazývaná „rodina“) zlikvidovala nebezpečného brazílskeho drogového baróna Reyesa. Lenže aj on mal svoju rodinu, konkrétne syna Danteho, a ten sa teraz rozhodol rozpútať peklo. Drží sa zásady, že smrť je príliš milosrdný spôsob pomsty, ak jej nepredchádza poriadna dávka utrpenia. A tak cestuje po celom svete a pripravuje Domovi a jeho blízkym jednu zákernú pascu za druhou.  

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite