Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: David Bowie, Peter Pan a Wendy aj Chlapec s parožím

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je veľmi pestrá. Je plná tajomstiev, po ktorých môžeme pátrať, ale aj ciest do sveta fantázie, ktorý môžeme objavovať. Núdza nie je ani o skutočné príbehy.

Seriálové a filmové tipy: David Bowie, Peter Pan a Wendy aj Chlapec s parožím Drazen Zigic/Freepik.com

Netflix

zdravotná sestra – 27. apríl

V dánskej nemocnici Nykøbing Falster sa všetci poznajú. Nová zdravotná sestra Pernille Kurzmannová sa zoznámi s kolegyňou Christinou. Tú všetci zbožňujú. Pernille čoskoro začne podozrievať kolegyňu, že má aj temnú stránku. Začne pátrať po tom, či Christina skutočne otrávila niekoľko pacientov.

Dánsku minisériu Kasper Barfoed vytvoril Kasper Barfoed. Je inšpirovaná skutočnými udalosťami z roku 2015. Hrajú v nej Fanny Louise Bernth, Josephine Park, Peter Zandersen a Dick Kaysø.

chlapec s parožím, 2. séria – 27. apríl

Gus a jeho kamaráti sú v zajatí. Doktor Singh pokračuje vo svojich nemorálnych experimentoch. Väznené hybridy sa snažia dozvedieť viac o tajomstvách, ktoré sú s nimi spojené. Tušia, že vojna medzi ľuďmi a hybridmi bude čoraz nepriateľskejšia a že sa musia vedieť brániť. Zároveň plánujú útek. Podarí sa im zachrániť?

Seriál je založený na rovnomennej komiksovej sérii vydavateľstva Vertigo patriaceho pod DC Comics. Na jeho tvorbe pracovali ako režiséri, scenáristi a producenti Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell, Linda Moran a Beth Schwartz.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite