Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo znamená návrat Chlapca, ktorý prežil?

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

O návrate do Rokfortu sa šepkalo už roky. Sova však žiadny list nepriniesla. Až pred pár dňami odišla z riaditeľovej kancelárie správa o tom, že známa čarodejnícka škola opäť otvorí svoje brány.

Čo znamená návrat Chlapca, ktorý prežil? SITA/Yui Mok/PA via AP

neprejdú nimi noví žiaci, ale tí, ktorých už dôverne poznáme, akurát v inom šate. V novom seriáli zo sveta Harryho Pottera sa vrátime na začiatok. Bude nám stačiť niekoľko otáčok časovratu a ocitneme sa v období krátko po porážke Temného pána. Opäť uvidíme, ako nesie najväčší čarodejník všetkých čias malú sirotu zo sveta kúziel k muklovským príbuzným. 

Nový seriál z kúzelníckeho sveta bude podľa vyjadrenia spoločnosti Warner Bros „vernou adaptáciou milovaných pôvodných kníh o Harrym Potterovi od autorky a výkonnej producentky J. K. Rowlingovej“. Projekt diváci uvidia na streamovacej službe Max. Ak ste o nej nepočuli, žiaden strach, ide o názov náhradníka známej služby HBO Max. Jedna séria by mala obsiahnuť jednu pôvodnú knihu. Očakáva sa, že seriál bude vychádzať celú jednu dekádu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite