Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Filmy týždňa: Vražedná bábika aj ženy hľadajúce lásku

.martin Papšo .kultúra .film

Priatelia, toto je jubilejný 76. článok o filmových premiérach. Presne toto magické číslo fascinuje aj nášho premiéra. Náhoda? Nemyslím. Iste vám netreba vysvetľovať, kto za tým stojí. Ak áno, potom by ste mali absolvovať školu hoaxu.

Filmy týždňa: Vražedná bábika aj ženy hľadajúce lásku PRESSFOTO CINEMART Amie Donald ako živá robotická bábika M3GAN v rovnomennom filme režiséra Gerarda Johnstona z roku 2022.

ale poďme späť k filmom a číslam. Premiéry boli tentoraz len dve. Prvá má v názve číslo tri a spoznáme v nej veľmi nebezpečnú bábiku s takmer dokonalou umelou inteligenciou (čiže sumár jednotiek a núl). V tom druhom filme sa štyri nešťastné ženy budú celý čas rozprávať o vzťahoch. Na konci nemôže chýbať číselné hodnotenie.

film týždňa: M3GAN

Cady je malé dievčatko, ktoré pri dopranej nehode prišlo o rodičov. Do starostlivosti si ju berie jej teta Gemma, geniálna návrhárka robotických hračiek. Práve pracuje na novom projekte pod názvom M3GAN. Je to bábika, ktorá vyzerá ako živá a je dokonalým spoločníkom dieťaťa, pretože vie rozoznať jeho citové rozpoloženie a vhodne naň reagovať. Je to výborný poslucháč a rýchlo sa učí. Gemma to s deťmi vôbec nevie, práce má vyše hlavy, a tak sa rozhodne zabiť dve muchy jednou ranou. Cady získa vhodného ochrancu pred smútkom a samotou a zároveň sa tým môže výborne otestovať nový produkt. Všetko spočiatku vyzerá ideálne, lenže Megan začne brať úlohu fyzickej a emocionálnej ochrany dievčatka príliš vážne, a tak sa logicky začnú hromadiť mŕtvoly. 

Ak si rodičia nedajú dobrý pozor, môže sa stať, že kúpia dieťaťu nebezpečnú hračku (napríklad nejaký čínsky výrobok, ktorý nespĺňa technické normy na obsah škodlivých látok).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite