Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Velma, Vikingovia aj Super League

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je plná filmov a seriálov, pri ktorých si môžete oddýchnuť počas pracovného týždňa, ale aj víkendu. Vracajú sa obľúbené diela ako Servant či Vikingovia. Na streamovacie služby však prichádzajú aj zaujímavé novinky.

Seriálové a filmové tipy: Velma, Vikingovia aj Super League YouTube Super League, Vojna o futbal – 13. január

Netflix

vikingovia: Valhalla, 2. séria – 12. január

Trio hlavných hrdinov je na úteku. Mimo domova bude každý z nich vystavený skúške odvahy a schopnosti prežiť v cudzích končinách. Kým Freydís sa ocitne v legendárnej vikingskej pevnosti Jómsborg, Leif a Harald sa vydajú pozdĺž rieky Dneper ku Konštantínopolu. Aké dobrodružstvá im prinesú ich cesty?

Tvorcom osemdielnej druhej série je Jeb Stuart. Hlavné trio si zahrali Frida Gustavsson, Leo Suter a Sam Corlett. Zatiaľ sa ráta s tým, že vikingské dobrodružstvá sa dočkajú minimálne ďalšej jednej série.

stratil sa pes – 13. január

Pes menom Gonker sa stratil na Appalačskej ceste. Jeho majiteľ Fielding a jeho otec sa ho vydajú hľadať. Majú však na to iba dva týždne, pretože nezvestný domáci miláčik potrebuje lieky. Podarí sa im Gonkera nájsť včas?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite