Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Seriálové a filmové tipy: Návrat Addamsovcov aj Epsteinova dohadzovačka

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Najväčším lákadlom tohto týždňa je dlhoočakávaný seriál o rodine Addamsovcov. Dokumenty o hráčovi NBA, partnerke sexuálneho devianta Jeffreyho Epsteina a o love rýb vám prinesú zaujímavé fakty a súvislosti. Nechýba však ani akcia v podobe pátrania po nezvestnej vedkyni.

Seriálové a filmové tipy: Návrat Addamsovcov aj Epsteinova dohadzovačka Netflix.fandom.com

Netflix

wednesday – 23. november

Wednesday Addamsová nastupuje do internátnej školy Nevermore pre nadprirodzené bytosti. Keď sa tam začnú diať podivné veci, rozhodne sa rozlúsknuť záhadu. Aké tajomstvá sa skrývajú v areáli školy a ako sú do toho zapletení ostatní študenti?

Osemdielnu hororovú komédiu vytvorili Tim Burton, Alfred Gough a Miles Millar. Burton je aj výkonným producentom seriálu a sám režíroval štyri epizódy. V úlohe Wednesday Addamsovej sa predstavila Jenna Ortega. Ďalšie postavy stvárnili  Catherine Zeta-Jones , Luis Guzmán, Riki Lindhome, Jamie McShane  a Gwendoline Christie .

nechutne bohatá Ghislaine Maxwellová – 25. november

Ghislaine Maxwellová bola dcéra britského multimilionára a súčasťou newyorskej smotánky. V týchto kruhoch sa zoznámila so svojím partnerom Jeffreym Epsteinom, ktorý bol odsúdený za sexuálne zneužívanie neplnoletých dievčat.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite