Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Krvavá Sally, Selena Gomez aj Titáni

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je pestrá, ale nepriniesla to, čo sme očakávali už pri tej predchádzajúcej. Žiadna dávka strachu, napätia a hrôzy patriaca k Halloweenu vás nečaká. Napriek tomu ponúka dobrý divácky zážitok.

Seriálové a filmové tipy: Krvavá Sally, Selena Gomez aj Titáni Pexels.com

Netflix

krvavá Sally – 2. november

Na Valentína v roku 1995 nikto nečakal, že svet kulturistiky príde o dve významné osobnosti – Sally a Raya McNeilovcov. Bývalá námorníčka zastrelila svojho manžela po tom, ako ju dusil. O rok neskôr bola odsúdená za úkladnú vraždu, hoci tvrdila, že išlo o sebaobranu. Čo sa odohrávalo za zatvorenými dverami ich domu? Ako prebiehal súdny proces a jeho obnova? Dokumentárna miniséria zahŕňa rozhovory s rodinou a priateľmi McNeilovcov. Súčasťou je aj výpoveď samotnej Sally, ktorá je od roku 2020 na slobode. 

 HBO Max

automat – 1. november

Film režisérky Lisy Hurwitz a scenáristu Michaela Levina vás zoznámi s ľuďmi, ktorí v minulom storočí spopularizovali predajné automaty s čerstvo uvareným jedlom v reštauráciách. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite