Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Notre-Dame, rok Bidenovej vlády aj Acapulco

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je bohatá na dokumenty. Nechýba šport, politika, ako aj lov tuniakov a rybársky priemysel. Nájde sa príbeh o bratoch, ktorí sa snažia splniť otcovo posledné želanie či o mladom chlapcovi idúcim za svojím snom.

Seriálové a filmové tipy: Notre-Dame, rok Bidenovej vlády aj Acapulco Pexels.com

Netflix

notre Dame – 19. október

Príbeh noci, počas ktorej horela katedrála Notre-Dame. Hasiči sa pokúšajú zo všetkých síl bojovať s ohňom, ktorý chce pochovať v popole slávnu stavbu. Ďalší Parížania žijú svoje životy, prežívajú pády aj vzlety a napravujú chyby z minulosti.

Šesťdielna miniséria sleduje udalosti odohrávajúce sa v noci 15. apríla 2019, keď v katedrále Notre-Dame vypukol požiar. V hlavných úlohách sa predstavili Roschdy Zem, Caroline Proust, Simon Abkarian a Marie Zabukovec. Režisérom je Hervé Hadmar.

HBO Max

prvý rok: Politická odysea – 19. október

Dokument režiséra Johna Maggia sleduje prezidenta USA Joea Bidena a jeho úzky kruh spolupracovníkov počas ich prvého roku v úrade. Jeden z najvplyvnejších mužov sveta sa dostal do funkcie v jednom z najturbulentnejších období posledného polstoročia. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite