Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy týždňa: Paródia, telenovela pre mladých aj Predátor

.martin Papšo .kultúra .film

Kto by nemal rád napínavé detektívky. Policajti zastavia podozrivého a vyzývajú ho „Pane, odstúpte od vozidla“. A my v napätí očakávame, či odstúpi. A ak neodstúpi, čo sa potom stane. Pozrime sa, či je niečo podobne napínavé aj v kine.

Filmy týždňa: Paródia, telenovela pre mladých aj Predátor PRESSFOTO FORUM FILM Záber z animovaného filmu Labky v akcii režisérskej dvojice Rob Minkoff, Mark Koetsier z roku 2022.

hneď na úvod sa treba pozrieť surovej skutočnosti priamo do očí. Filmových premiér v kine nebolo veľa a ani ich kvalita ktovieaká. Boli len dve, a preto si dnes výnimočne ako bonus pridáme niečo poriadne krvavé zo streamovacích služieb. Ale najprv sa pozrieme, ako dopadla animovaná paródia na kung fu filmy od starého majstra remesla. A potom sa presvedčíme, že populárne filmy pre mladých nezachránia ani reči o sexe.  

film týždňa: Labky v akcii 

Hank je malý psík, ktorý by sa rád stal samurajom. Je tu ale malý problém – neovláda žiadne bojové umenie. Osud ho zaveje do malého mestečka, ktoré má chrániť, ale nikto ho tam nechce, lebo jeho obyvatelia sú mačky. Pomocnú ruku mu podá bývalý elitný bojovník Jimbo, ktorý sa podujme Hanka trénovať, aby potom spoločne s mačiatkom Emiko zvíťazili nad obávaným nepriateľom.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite