Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Smrť na Níle, Poltergeist a krach kryptomenovej spoločnosti

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je pestrá. Vyberiete si, či už ste fanúšikom dokumentov, komiksoviek alebo špionážnych diel. Netflix poteší českých a slovenských divákov. Sprístupní ďalšie filmové klasiky ako Tisícročná včela, Pásla kone na betóne a Fontána pre Zuzanu.

Seriálové a filmové tipy: Smrť na Níle, Poltergeist a krach kryptomenovej spoločnosti Pixabay.com

Netflix

dôvera sa nevypláca: hon na kráľa kryptomien – 30. marec

Dokumentárna séria Luka Sewella sa zaoberá najväčšou kryptomenovou burzou v Kanade. QuadrigaCX v roku 2019 zbankrotovala. Gerald Cotten, jej generálny riaditeľ a zakladateľ, zomrel počas cestovania po Indii. On bol jediný, kto mal prístup k offline peňaženkám, na ktorých boli dlhované milióny. Podarí sa niekomu dostať k ich obsahu? Aké tajomstvá skrývala QuadrigaCX a môže byť jej zakladateľ v skutočnosti živý? 

Trailer:

 zlomený idol: skaza Diomeda Díaza – 30. marec

Dokument, ktorý režírovali Jorge Durán a Jaime Barbosa, rozpráva príbeh jedného z najikonickejších spevákov Kolumbie. Diomedes Díaz bol chlapec z chudobnej rodiny, ktorého detstvo bolo vyplnené prácou na farme. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite