Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Návrat Top Boya, Harriet a príbeh vzostupu a pádu spoločnosti WeWork

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Aj tento týždeň sa môžu streamovacie služby pochváliť pestrou ponukou. Novinkou pre divákov môže byť najmä rozšírená ponuka HBO Max po tom, ako nahradila obsahovo chudobnejšiu službu HBO Go. V ponuke je príbeh Evany Woodovej o vzťahu s Marilynom Mansonom i dystopický seriál od DC Comics. Stačí si len vybrať to pravé.

Seriálové a filmové tipy: Návrat Top Boya, Harriet a príbeh vzostupu a pádu spoločnosti WeWork pexels.com

Netflix

vlny – 15. marec

Tyler je stredoškolský wrestler. Otec na neho tlačí, aby sa zlepšil. Pred rodinou tají chorobu a napriek zákazu lekára pokračuje v zápasení, kým mu zranenie neukončí kariéru. Aby toho nebolo málo, priateľka Alexis mu oznámi, že je tehotná. Pár sa poháda. Dievča zomrie a Tyler skončí vo väzení za jej vraždu. Udalosť poznačí celú rodinu. Výnimkou nie je ani Tylerova mladšia sestra Emily. Zblíži sa s bratovým spolužiakom Lukom a začne sa vracať do života.

Film rozpráva príbeh o vine, odpustení a snahe vysporiadať sa s problémami, aby sme mohli ďalej žiť. Režíroval ho Trey Edward Shults. Hlavné postavy si zahrali Kelvin Harrison Jr., Taylor Russell, Sterling K. Brown, Lucas Hedges, Renée Elise Goldsberry a Alexa Demie.

harriet – 15. marec

Minty je otrokyňa, ktorú chce jej majiteľ predať, a tak sa rozhodne utiecť. Nabádajú ju k tomu jej vízie o slobode. Je presvedčená, že sú od Boha. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite