Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: voľné pokračovanie Vikingov, posledná séria Killing Eve a príbeh automobilového pretekára

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Aj tento týždeň sa môžu nadšenci kinematografie tešiť na rôznorodú ponuku. Medzi novinkami prevládajú filmy z európskej produkcie. Nechýbajú im akčné scény, dramatické zvraty ani komplikované vzťahy. Hoci seriálov je menej, potešia najmä fanúšikov histórie a špionážnych zápletiek. Stačí si len vybrať.

Seriálové a filmové tipy: voľné pokračovanie Vikingov, posledná séria Killing Eve a príbeh automobilového pretekára Pexels.com

Netflix

boj: Bubba Wallace – 22. február

Dokumentárna miniséria približuje divákovi automobilového pretekára Bubba Wallacea z tímu Toyota. Je jediným afroamerickým jazdcom v troch sériách súťaže NASCAR – Cup, Xfinity a Truck. Vo všetkých troch sériách sa počas svojej kariéry umiestnil na prvom mieste dokopy až sedemkrát. Do povedomia širšej verejnosti sa dostal bojom za rasovú spravodlivosť. Podporuje hnutie Black Lives Matter. 

vikingovia: Valhalla – 25. február

Nóri Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir a Harald Hardrada sa vydajú na cestu, ktorá ich zavedie do Anglicka. Ich pohanská viera je v rozpore s tou kresťanskou. Napätie medzi Vikingami a Angličanmi eskaluje. V boji, ktorý rozpútali, ide nielen o prežitie, ale aj o slávu. Dej vrcholí v roku 1066 pri bitke o Stamford Bridge. Ukončí tento súboj éru Vikingov alebo sa im podarí odísť z bojiska ako víťazom?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite