Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Filmové a seriálové tipy: Návrat do Rokfortu, príbeh poľského mafiána, Macbeth aj nový Superman

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Aké novinky si pripravili streamovacie služby pre svojich divákov od začiatku roka až po koniec tohto týždňa? Okrem pokračovaní populárnych seriálov sa televízni nadšenci dočkajú aj niekoľkých nových diel. Stačí si len vybrať.

Filmové a seriálové tipy: Návrat do Rokfortu, príbeh poľského mafiána, Macbeth aj nový Superman Pexels.com

Netflix

ako som sa zamilovala do zločinca – 12. január

Poľský film o živote jedného z najznámejších zločincov. Nikodem Skotarczak, prezývaný Nikos, viedol v sedemdesiatych rokoch zločineckú skupinu. Pašoval do vlasti kradnuté autá z Nemecka a Rakúska. Oficiálne ich nelegálne prepravil do Poľska menej ako tridsať, v skutočnosti ich boli tisíce.

Nikos bol fanúšikom futbalu. Za sponzorovanie tímu Lechia Gdansk sa mu dostalo v meste uznania. Okrem pašeráckej činnosti a podporovania športu sa Nikos venoval aj rodine. Trikrát sa oženil a mal dve deti. Bola jednou z nich aj neznáma rozprávačka príbehu?

mníchov: Na pokraji vojny – 21. január

Britská dráma je založená na rovnomennom románe Roberta Harrisa. Dej sa odohráva v roku 1938. Ako už naznačuje názov, udalosti sa točia okolo Mníchovskej dohody. Starí priatelia stoja na opačných stranách a nedobrovoľne sa z nich stanú špióni. Podarí sa im odhaliť nacistické tajomstvo?

ozark, 4. séria – 21. január

Kriminálny seriál Ozark sa tento rok dočkal už štvrtej série. Finančný poradca Marty donúti odísť svoju rodinu k jazeru Ozark v Missouri. Čaká tam na neho neľahká úloha – preprať päťsto miliónov dolárov v priebehu piatich rokov. Spustí to nečakaný sled udalostí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite