Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Filmy týždňa: Ušatý aj rozhnevaný muž

.martin Papšo .kultúra .film

Ešte sa ani neskončili záverečné titulky k druhej vlne a už sú všade upútavky na tretiu. O to, aby mala masovú účasť, sa výrazne snažia aj hranatý s jamkatým, ktorí chcú byť hlavne chrumkaví. To je dobrý dôvod bežať rýchlo do kina, kým vám ho zase nezavrú.

Filmy týždňa: Ušatý aj rozhnevaný muž Miroslav Krobot vo filme režiséra Martina Šulíka Muž so zajačími ušami.

rovnaké slová používa aj kampaň k najnovšiemu filmu Martina Šulíka. Okrem toho nám poriadne naloží rozhnevaný Jason Statham a vypukne americká anarchia. A možno bude aj bonus z predošlého týždňa. kiná cez prádzniny ponúkajú logicky viac rodinných filmov. Už teraz sa bohatá ponuka rozrástla o ďalší kúsok – disneyovku Raya a posledný drak. Medzi novinkami je aj dokument o pôrodoch – Neviditeľná. Azda sú to dobré filmy, ale dnes, dámy budú musieť odpustiť, dominuje testosterón.

film týždňa: Muž so zajačími ušami

Konečne niečo z domácej kuchyne a navyše výborná delikatesa. Martin Šulík je nielen skvelý režisér, ale tak trochu aj div sveta. Asi ako jediný filmár na Slovensku točí hrané filmy nielen teraz, ale dokázal to aj v 90. rokoch, v čase klinickej smrti slovenského filmu. Výborné kúsky, plné kompótov, ale najmä krásy a kumštu. Osvedčená zostava spolupracovníkov sa za tie roky veľmi nemenila. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite