Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Džentlmeni, ktorí sú sofistikovaní magori. Netflix uviedol nový film The Gentlemen

.danka Sláviková .kultúra

Drogové impérium, čudní miliardári, cvičenci vo farebných teplákových súpravách a reportér, ktorý pôsobí ako absolútny magor. Alebo ním aj je. Myslíte si, že téma miliardárov, ktorí sa navzájom vraždia kvôli drogám a peniazom je už dávno vyčerpaná?

Džentlmeni, ktorí sú sofistikovaní magori. Netflix uviedol nový film The Gentlemen forumfilm.sk

mýlite sa, pretože Guy Ritchie prišiel na Netflix s filmom The Gentlemen, ktorý vďaka absurdným charakterom a zaujímavému spôsobu rozprávania prináša príbeh, pri ktorom sa zaručene nebudete nudiť. 

Zo začiatku by sa zdalo, že Džentlmeni sú tradičným komerčným trhákom nabitým hviezdnym obsadením a o téme, ktorú diváci poznajú naspamäť. 

Taký ten stokrát recyklovaný multiplexový štandard o drogách so strieľačkami a peknými ženami. Občas sa však stane, že aj po iks tom vyluhovaní čaju dostanete skvelý nápoj. Už po pár minútach si uvedomíte, že v tomto prípade ide o úplne iný typ filmu. 

Scenár sa pohráva s časovými líniami rozprávania, tvorcovia využívajú dynamické grafické prvky a najväčšou zábavou je, že obľúbených hercov vidíte v rolách, v akých ste ich pravdepodobne ešte nevideli. Tento film skrátka funguje od začiatku dokonca.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite