Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aj tento rok bude .týždeň na Bibliotéke s novými knihami a tromi diskusiami

.redakcia .kultúra

Vydavateľstvo .týždňa bude mať aj tento rok svoj stánok na najväčšom slovenskom knižnom veľtrhu. Okrem ponuky kníh za výhodné ceny môžete na Bibliotéke zažiť aj tri diskusie k našim novým knihám. Už tento štvrtok.

Aj tento rok bude .týždeň na Bibliotéke s novými knihami a tromi diskusiami Martin Medňanský/SITA

v stánku Literárneho centra LIC sa vo štvrtok 8. novembra o 15.00 hodine môžete zúčastniť na diskusii Antona Vydru (.týždeň) a Petra Zajaca, v ktorej budú hovoriť o knihe Pokušenia Dominika Tatarku. 

Po skončení tejto diskusie bude nasledovať ďalšia diskusia o knihe Jar, ktorá zmenila Slovensko. Moderovať bude Michal Magušin (.týždeň), jeho hostkou bude Karolína Farská, spoluorganizátorka protestov Za slušné Slovensko a hosťom fotograf .týždňa Boris Németh.

Tretia diskusia sa uskutoční v nedeľu 11. novembra o 14.00 hodine v stánku Panta Rhei. O knihe Generál Štefánik, ktorá tvár je vaša? bude moderátor Lukáš Krajčír diskutovať s autorom knihy Antonom Vydrom.

Na Bibliotéke sa určite zastavte v stánku .týždňa. Môžete si kúpiť všetky naše nové knihy, aj knihy, ktoré sme vydali v minulých rokoch, za zvýhodnené ceny.

Tešíme sa na vás na Bibliotéke 2018.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite