Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.kultúra .lifestyle

TREBA SA ZOZNÁMIŤ s tvorcami Piatej lode; TREBA SA INŠPIROVAŤ podnikaním v horách; TREBA SA ZÚČASTNIŤ na Popradskom dni literatúry; TREBA KOPRODUKOVAŤ v Divadle Potôň; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Nevesty pre kovbojov;

TREBA SA ZOZNÁMIŤ
s tvorcami Piatej lode

V rozhovore s režisérkou Ivetou Grófovou do rubriky Sedem cností a nerestí sme sa rozprávali aj o tom, čo všetko pripravujú okrem samotného premietania filmu Piata loď, ktorý sa do kín a multiplexov dostane 16. marca. „Čaká nás regionálna kampaň. Sieť diskusií s tvorcami a s premietaním videomateriálov. Zároveň som pomáhala s reedíciou rovnomennej knihy Moniky Kompaníkovej, ktorá vychádza s filmovou obálkou a spolu s filmovým soundtrackom, ktorého autorom je Matej Hlaváč. Okrem iného je na ňom aj titulná pieseň Kde sa slzy berú od Katarzie,“ povedala nám režisérka, ktorá k piesni aktuálne zrežírovala aj videoklip. Krst knihy a CD sa uskutoční v utorok v bratislavskom Artfore.
www.artforum.sk

TREBA SA INŠPIROVAŤ
podnikaním v horách

Na Mestskom úrade v Žiline sa v sobotu uskutoční 23. ročník festivalu Vysoké hory. Nie je to klasický cestovateľský ani filmový festival, pretože ponúka aj inšpiráciu a námety pre podnikanie v horách formou vysokohorskej turistiky a horolezectva. Súčasťou podujatia je aj piatková projekcia vybraných filmov pre školy Žilinského kraja.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite