Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Treba

.kultúra .lifestyle

TREBA SI VYPOČUŤ Pustvopol; TREBA VIDIEŤ Simonu Houda-Šaturovú v Rigolettovi; TREBA SA VYFARBIŤ dozelena; TREBA SA VYZABÁVAŤ na vlastnom plese; TREBA SA POZERAŤ V TELKE Vysoká politika po anglicky;

TREBA SI VYPOČUŤ
Pustvopol

V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám hudobníčka Katka Máliková okrem iného rozprávala o svojom najbližšom programe: „Myslela som si, že nahratím cédečka zo mňa spadne veľký balvan. Ani pri všetkých tých príkladoch, ktoré som videla naokolo, mi nedošlo, že to je vlastne len začiatok. S manažérkou teraz plánujeme koncerty, áno, mám manažérku, už som nevládala všetko robiť sama, booking, umeleckú prácu aj organizovať deväťčlennú kapelu. Chceme obísť slovenské kultúrne centrá, ako je Tabačka v Košiciach. Tam budeme mať koncert 24. 3. s Korben Dallas, lebo ich bubeník Ozzo Gutler s nami hral na albume Pustvopol.“ Pokiaľ bude jasné, kedy zavíta aj do vášho klubu, zožeňte si cédečko, stojí naozaj za to.
www.slnkorecords.sk

TREBA VIDIEŤ
Simonu Houda-Šaturovú v Rigolettovi

„Uvedomíte si, že ste boli svedkami zázraku, až po tom, ako sa skončil,“ aj tak sa kritici vyjadrujú o speváckych a interpretačných kvalitách Simony Houda-Šaturovej.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite