Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ako bude vyzerať nová slovenská superskupina?

.filip Olšovský .kultúra

V piatok sa v bratislavskom klube Nu Spirit uskutoční hudobný mini-festival Slnko Spirit. Komu by nestačila dobrá hudba, môže si zahrať malú hru.

Ako bude vyzerať nová slovenská superskupina? Pressfoto Slnko Records Počas večera vystúpi väčšina umelcov vydavateľstva Slnko Records, ktorá tento rok prišla s albumovou novinkou.

.s výročnými oslavami vydavateľstva Slnko Records sa spája jedna zaujímavá legenda. Na každom z doterajších ročníkov údajne vznikla nová skupina. Naprv to bol Zlokot, o rok neskôr Dobropić. „Tak sme si povedali, že by naši najvernejší poslucháči nemali prísť o takéto historické míľniky slovenskej muziky,“ vysvetľuje dôvod, prečo sa z pôvodne uzavretej oslavy stal malý jednodňový festival spoluzakladateľ Slnko Records Dano Salontay.

„Večerom bude sprevádzať moderátorský debutant Lyrik a za dídžejským pultom sa rozloží napríklad aj náš kolega Bálik.“

Ak sa tak v piatok vyberiete do bratislavského Nu Spiritu, môžete si zahrať malú súkromnú hru a pokúsiť sa vyskladať si svoju ideálnu kapelu, ktorú by mohol festival Slnko Spirit stvoriť na konci roka 2015.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite