Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Je šestnásťročný vekový rozdiel vo vzťahu problém? Film Predstava o tebe hľadá odpoveď

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

„Mám svoj život, mám plány. Cez víkend budem robiť veci, o akých sa ti ani nesnívalo. Veci, ktoré by si nedokázal. Páči sa ti moje oblečenie? Fakt? Hneď sa cítim lepšie, keď viem, že si mi pokazila život.“ Solène Marchandová stojí pred zrkadlom a zmýva si z tváre make-up – masku, za ktorou skrývala skutočné emócie zo stretnutia s exmanželom a jeho priateľkou.

Je šestnásťročný vekový rozdiel vo vzťahu problém? Film Predstava o tebe hľadá odpoveď SITA/Prime via AP

solène (Anne Hathaway) ide s dcérou a jej priateľmi na Coachellu ako dozor. Kým sa mladí zabávajú, ona čaká na hlavný dôvod, kvôli ktorému na festival prišli – koncert kapely August Moon. Tu sa za vskutku originálnych okolností stretne s mladým mužom. Nie je to nikto iný ako Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), spevák kapely. Medzi dvojicou preskočí iskra. 

zlomové chvíle

Vzájomné sympatie čoskoro prerastú do blízkeho vzťahu. Dvojica sa postupne spoznáva sa a spoločne otvára citlivé témy. Solène sa Hayesovi zdôveruje so zradou otca svojej dcéry. Pred tromi rokmi počas večere s manželovými kolegami odhalila jeho neveru. „Poznáš ten pocit, keď vojdeš do miestnosti a jednoducho vieš, že dovtedy všetci hovorili o tebe? Pozrela som sa na manžela a on mi pohľad nedokázal opätovať. Po návrate domov som sa ho na to opýtala. Povedal mi jej meno – Eva. Išlo o mladú právničku v jeho firme,“ opisuje.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite