Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Sandler v úlohe českého kozmonauta, Napoleon aj Aquaman

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Streamovacie služby si na tento týždeň pripravili lákavú ponuku. Nie je v nej núdza o známe franšízy ani mená. Čaká na vás cesta za dobrodružstvom aj poznaním. Dokonca môžete letieť do vesmíru.

Seriálové a filmové tipy: Sandler v úlohe českého kozmonauta, Napoleon aj Aquaman pexels

Netflix

sprievody – 29. február 

Minako sa zobúdza na pláži a pátra po svojom synovi. Čoskoro si uvedomí, že jej domov zasiahla ničivá katastrofa, pri ktorej sama prišla o život. Stretáva ďalších ľudí, ktorí rovnako ako ona uviazli medzi životom a smrťou. Vytvoria sprievod a spoločne navštevujú svojich milovaných, dúfajúc, že si uvedomia ich prítomnosť, ako aj to, že sa ich životy vyvíjajú dobre. Podarí sa im nakoniec nájsť vytúžený pokoj?

Japonskú snímku o zmierovaní so smrťou blízkeho, netradične prerozprávanú z pohľadu k zemi pripútaných mŕtvych, napísal a režíroval Michihito Fujii. Hrajú v nej Masami Nagasawa, Kentaro Sakaguchi, Ryusei Yokohama, Nana Mori a Lily Franky. 

kozmonaut z Česka – 1. marec 

Jakub Procházka je astronaut, ktorý sa už šesť mesiacov nachádza na okraji slnečnej sústavy. Čas osamote ho prinúti zamyslieť sa nad manželstvom, ktoré jeho pobyt vo vesmíre nemusí ustáť. Napraviť vzťah so ženou mu pomáha nečakaný spojenec. Nie je na to ale príliš neskoro? 

Americkú sci-fi drámu režíroval Johan Renck, ktorý pracoval aj na minisérii Černobyľ z roku 2019. Scenár napísal Colby Day. Českého kozmonauta stvárnil Adam Sandler, známy najmä svojimi komediálnymi úlohami.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite