Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Marvels, Tokyo Vice aj záhada mŕtveho turistu

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka poteší najmä fanúšikov drámy a romantiky. Na svoje si však prídu aj komiksoví nadšenci. Streamovacie služby nezabudli ani na milovníkov skutočných príbehov a vydali dokument o mŕtvom mužovi, ktorého identitu odhaľovali internetoví pátrači.

Seriálové a filmové tipy: Marvels, Tokyo Vice aj záhada mŕtveho turistu pexels.com

Netflix

jeden deň – 8. február

Emma a Dexter sa prvýkrát stretli v Edinburgu v deň ich promócií. Ich priateľstvo sa začalo v 80. rokoch a postupne ich sprevádza životom. Hoci sa každý z nich uberá iným smerom, raz ročne sa stretnú. Zdôverujú sa navzájom so svojimi výhrami, prehrami a snami. Je však ich priateľstvo skutočne tým, za čo ho považujú, alebo si neuvedomili, že prerástlo v niečo viac?

Dramatickú minisériu vytvorila Nicole Taylorová. V úlohe Emmy a Dextera sa predstavili Ambika Modová a Leo Woodall. Seriál je inšpirovaný rovnomenným knižným bestsellerom Davida Nichollsa a jeho filmovým spracovaním z roku 2011, v ktorom hlavné postavy stvárnili Anne Hathaway a Jim Sturgess.

popol – 9. február

Bohatej vydatej žene sa dostane do rúk nevydaný román. Jedného dňa stretne muža, ktorého považuje za jednu z jeho postáv. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite